dotcomwebdesign.com
Design By Dotcomwebdesign.com Powered By CMSimple.dk

Bestill og kjøp på Internett (Online) > Butikken i Østerikke > Ildefonso Nøttekrem Sjokolade

Ildefonso Nøttekrem Sjokolade

En gang mellom 1890 og 1900 konditeriekspert av en konfektefabrikk Viktor Schmidt skrev ned en ny raffinert oppskrift for  en lagdelt kube av nøttekrem. Det er ikke kjent om han tenkte på syv lag av mørk og lys nøttekrem og to lag av mild sjokolade på undersiden og på toppen av kuben.  Men snart ble det laget akkuratt på den måten. Man skulle finne et navn for den milde kremekubben. Det var veldig populært å gi navnene av kjente mennesker på  den tiden. Theodor Smith var kommet fra Spania ikke lenge siden og mens han fortelte om sin reise, nevnte han Toledo kirken, som gjorde det største inntrykket på ham. Kirken var tilegnet til biskopen St. Ildefonso. Dette navnet hørtes veldig romantisk ut og ble annerkjent av alle. Syv lag av mørk og lys nøttekrem, utvalgte hasselnøtter og et perfekt sjokoladelag er hjemmelighet av den fine sammensetningen.

BESTILL KJØP ILDEFONSO SJOKOLADE
 


Men om lidt begyndte man at producere det netop i denne form, og derfor skulle man finde på et passende navn på denne lækre nøddecremeterning. I denne periode var det meget populært at give konditorvarerne div. navne. Theodor Schmidt den Ældste var lige kommet tilbage fra Spanien, og da han fortalte om sin rejse, nævnte han Toledo kirke, som var helliget til biskop St. Ildefonso, og som gjorde det største indtryk på ham. Navnet havde romantisk lyd og blev accepteret af alle. Syv lag af lys og mørk nøddecreme, eksklusive hasselnødder og blødt chokoladeovertræk er hemmeligheder, der står bag den enestående komposition!

Mozartkugeln конфеты Моцарта - Bombones Pelotas - Mozartkugeln Buy Order Online Shopping - Mozartkugeln Choklad - Mozartkugeln Cioccolatini - Mozartkugeln Chokolade - Mozartkugeln - Mozartkugeln Chocolat - Mozartkugeln Suklaa - Mozartkugeln Sjokolade - Chocolate